Schouderklachten

Onze praktijk is lid van het Schoudernetwerk Zuidoost-Nederland. De visie van onze praktijk is dat het behandelen en revalideren van een blessure een individuele en brede aanpak vraagt. Onze therapeuten zijn hoog opgeleid. Naast de basisopleiding tot fysiotherapeut hebben zij zich verdiept in manuele therapie, sportfysiotherapie, neurodynamica en revalidatie. Voor elke klacht kunnen zij een specifiek behandelprogramma maken.

Snel hulp bij uw schouderklachten?

Oorzaken

Schouderklachten kunnen een oorzaak hebben in andere delen van het lichaam. Denk hierbij aan:

Behandeling

Waar de oorzaak vandaan komt wordt in de intake en de eerst behandeling in kaart gebracht om tot een goed behandelplan te komen. Naast onze werkzaamheden in de praktijk hebben we veel ervaring in de schouderklachten bij topsporters door onze werkzaamheden bij nationale teams en eredivisie niveau volleybal en ijshockey.

maak een afspraak

Heeft u schouderklachten die u belemmeren in uw activiteiten? Maak nu een afspraak bij Jager van der Kamp Fysiotherapie! Tijdens de intake en eerste behandeling brengen we in kaart wat de oorzaak van uw klachten is, om tot een goed behandelplan te komen.