Sport gerelateerde klachten

Binnen de sport heeft onze praktijk veel ervaring op elk niveau, van de beginnende sporter tot de topsporter en van jong tot oud. Wij begeleiding teams op amateurniveau en zijn binnen het volleybal en ijshockey actief op het hoogste niveau van Nederland.

Snel hulp bij uw klachten?

De behandeling

Binnen deze klachten maken wij zowel gebruik van de behandelmethodes binnen de sportfysiotherapie als de manueeltherapie. In enkele gevallen is er zelfs een link te leggen naar de orofaciale behandeling, dit zal bij de sporter niet snel verwacht worden als (mede) oplossing van de klachten.

Testen

Naast de therapeutische mogelijkheden bieden wij ook begeleiding aan op het gebeid van sport specifieke training. Hierbij wordt het doel gelegd op het verbeteren van sport specifieke activiteiten. Wij hebben daarbij de mogelijkheid dit te ondersteunen middels vooraf testen en nadien hertesten en zo het programma weer aan te passen.

maak een afspraak

Heeft u kaak- en aangezichtsklachten die u belemmeren in uw activiteiten? Maak nu een afspraak bij Jager van der Kamp Fysiotherapie! Tijdens de intake en eerste behandeling brengen we in kaart wat de oorzaak van uw klachten is, om tot een goed behandelplan te komen.