Rugklachten

Onze praktijk is lid van het Rugnetwerk Zuidoost-Nederland. De visie van onze praktijk is dat het behandelen en revalideren van een blessure een individuele en brede aanpak vraagt. De fysiotherapeuten van Jager van der Kamp zijn hoog opgeleid. Naast de basisopleiding tot fysiotherapeut hebben zij zich verdiept in manuele therapie, sportfysiotherapie, neurodynamica en revalidatie. Voor elke klacht kunnen zij een specifiek behandelprogramma maken.

Snel hulp bij uw klachten?

De behandeling

Lage rugklachten zijn een van de meest voorkomende klachten van het houding- en bewegingsapparaat. Er zijn verschillende oorzaken voor deze klachten. Onze behandeling bestaat vaak uit een aantal deelbehandelingen, zoals manuele therapie als er sprake is van een beperking in de beweeglijkheid van de wervelkolom, oefentherapie en training als de stabiliteit en spierkracht een onderdeel zijn van het in stand houden van de klachten.

Een probleem in de lage rug kan een oorzaak zijn van klachten in het been, de bil of voet. Dit kan mogelijk komen door een verminderde bewegelijkheid van het zenuwstelsel.

Het is noodzakelijk om een uitvoerige intake te ondergaan om een goed behandelplan te maken. Dit behandelplan is altijd in samenwerking met eventuele verwijzende artsen. Samen komen we tot een effectieve behandeling van uw rugklachten.

Ervaringen

Naast onze werkzaamheden in de praktijk hebben we ook veel ervaring in rugklachten bij topsporters. Zo behandelen we nationale teams en teams van het eredivisie niveau volleybal en ijshockey.

maak een afspraak

Heeft u rugklachten die u belemmeren in uw activiteiten? Maak nu een afspraak bij Jager van der Kamp Fysiotharepie! Tijdens de intake en eerste behandeling brengen we in kaart wat de oorzaak van uw klachten is, om tot een goed behandelplan te komen.