Over ons

Han Jager

studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Daarnaast volgde hij verschillende opleidingen en cursussen. Zo behaalde Han het diploma Physical Rehabilitation Trainer (PRT) A aan de International Academy for Sport Science (I.A.S.) in Gennep. Tevens heeft hij aan het I.A.S. de wervelkolomrevalidatie en de cursus osteoporose en artrose gevolgd. Ook de behandeling van de wervelkolom stond centraal in de opleiding McKenzie therapie (deel A/B). Verder deed hij de nodige kennis op rond manuele therapie.

Hij heeft de opleiding Manuele Therapie volgens de methode van Marsman en Mulligan succesvol afgerond. Daarnaast is hij geregistreerd manueeltherapeut Maitland methode. In 2013 is Han gestart met de opleiding manuele therapie CRAFTA, voor aangezichtspijnen, kaakklachten en hoofdpijnen. Ook heeft hij level 1 cursus van DeanWatsonHeadache cursus gedaan, waarin diepgaand op behandeling van hoofdpijnklachten wordt ingegaan. Door het volgen van verschillende schoudercursussen heeft Han zich namens de praktijk verder verdiept in het behandelen van schouderklachten. Voor het Schoudernetwerk Zuidoost Nederland zit hij in de scholingscommissie. Han heeft door zijn werkzaamheden bij het ijshockey en het Nederlands Volleybalteam heren ook ruime ervaring in het begeleiden van topsporters. Momenteel is Han fysio-manueeltherapeut bij nationale teams van Jong-Jeugd Oranje Volleybal en het Nationaal Dames Team Lacrosse. Han werkt op alle werkdagen en in het weekend is hij meestal te vinden bij de ijshockey of de volleybal.

Aswin van der Kamp

voltooide de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Hij behaalde aan het I.A.S. in Gennep, het diploma Physical Rehabilitation Trainer (PRT) B. Door zijn werkzaamheden bij Romijnder Devils Ijshockey en Nationale Volleybalteam Heren heeft Aswin ruime ervaring in de topsportbegeleiding. Bij het I.A.S. volgde hij tevens een cursus over voeding in relatie tot ziektebeelden en overgewicht en de wervelkolom-cursus Driedimensionale Arthrokinematische Mobilisatie (DAM) aan de Hogeschool Leiden. Tevens is hij geregistreerd manueeltherapeut.

Aswin heeft de opleiding manuele therapie aan de School voor Manuele Therapie Utrecht gevolgd. Tevens heeft hij zich gespecialiseerd in behandelingen van het SI gewricht. In 2013 is Aswin gestart met de opleiding manuele therapie CRAFTA, voor aangezichtspijn, kaakklachten en o.a. hoofdpijnen. Daarnaast heeft hij de opleiding van het NOI en van Neurodynamics Solutions (Michael Shacklock) over neurodynamica gevolgd. Door deelname aan de Schouder basis- en pluscursus (Saxion Hogeschool) heeft Aswin zich namens de praktijk verder verdiept in het behandelen van schouderklachten. Voor onze praktijk participeert Aswin in Het Rugnetwerk Zuidoost-Nederland. Ook heeft hij onlangs de cursus Combined Movement Theory of the Cervical Spine gevolgt, Dry Needling voor Myofasciale pijn als onderdeel van de CRAFTA therapie wordt ook door Aswin gegeven. Aswin is fysio-manueeltherapeut bij het Nationaal Dames Team Lacrosse en Nationaal Team Jong Oranje Meisjes en Tallentteam Volleybal. Aswin werkt op alle werkdagen en net als Han is hij in het weekend op de ijsbaan bij de ijshockey of bij de volleybal werkzaam.

Geert van Boxtel

werkt sinds september 2010 in deeltijd in onze praktijk. Hij behaalde zijn diploma Fysiotherapie aan de opleiding THIM Hogeschool voor Fysiotherapie te Nieuwegein. Geert is gespecialiseerd in orthopedische revalidatie en is geregistreerd manueeltherapeut Maitland methode. In 2013 heeft Geert zich verder gespecialiseerd in neurodynamica (cursus Michael Shacklock). Tevens is hij werkzaam fysiotherapeut bij Defensie. In 2014 heeft Geert de opleiding van de Watson Headache Instituut (Dean Watson) gevolgd. Dit gaat over het behandelen van hoofdpijnklachten.

Voor schouderklachten heeft Geert door middel van cursussen van onder andere Ann Cools (Universiteit Brussel) zich verder gespecialiseerd. Momenteel volgt Geert de opleiding Manuele Therapie Mulligan. Geert werkt op dinsdagen en donderdagen bij ons op de praktijk.

Mark Bruin

werkt sinds oktober 2012 in deeltijd in onze praktijk. Hij behaalde zijn diploma Fysiotherapie aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Mark heeft de opleiding Manuele Therapie Mulligan afgerond. Daarnaast heeft hij de cursus Dry Needling gevolgd. Tevens is Markt geregistreerd sportfysiotherapeut. Mark werkt altijd op dinsdag tot en met vrijdag. Ook is Mark regelmatig aanwezig bij het ijshockey.

Victor Goossens

werkt sinds 1 november 2016 bij ons in de praktijk. Binnen de praktijk is hij aanspreekpunt voor voetvalvereniging Oranje-Blauw en zal hij de inloopspreekuren op donderdagavond daar verzorgen. Victor is algemeen fysiotherapeut en gecertificeerd orthopedische  fysiotherapeut. Victor werkt voornamelijk op maandag tot en met donderdag in de praktijk.

Jan Brandsma

heeft sinds de zomervakantie 2018 bij ons in de praktijk als waarnemer gewerkt en is nu in vaste dienst. Eerst heeft Jan stage gelopen bij ons in de praktijk, wat wederzijds goed bevallen is. Jan is algemeen fysiotherapeut. Inmiddels heeft Jan de opleiding manueeltherapie Mulligan afgerond en is hij zich verder aan het specialiseren binnen de orthopedische fysiotherapie. Jan is fysiotherapeut bij het Talentteam Volleybal Heren in Papendal geweest. Zij spelen hoogste niveau volleybal eredivisie in Nederland en bestaat uit spelers van Jong en jeugd Oranje. Jan werk op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag in de praktijk.

Chris Snaphaan

werkt sinds 1 januari 2024 bij ons in de praktijk. Chris is algemeen fysiotherapeut en afrondend met zijn specialisatie manuele therapie aan de SOMT. Hiervoor heeft Chris nog de opleiding dry needling gevolgd. Chris werkt voornamelijk op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in de praktijk. Hij is werkzaam in Wijchen en op onze centrum locatie in Nijmegen.

praktijk voor Osteopathie Arnhem Nijmegen

RAMON VAN HAALEN

heeft sinds oktober 2011 als fysiotherapeut in onze praktijk gewerkt. Hij behaalde zijn diploma Fysiotherapie aan de opleiding THIM Hogeschool voor Fysiotherapie te Nieuwegein. Ramon heeft de opleiding Manuele Therapie Mulligan gevolgd. In oktober 2017 heeft hij zijn opleiding Osteopathie succesvol afgerond en is hij per 1 januari 2018 zijn eigen praktijk begonnen. Zijn praktijk is gevestigd in Arnhem en Nijmegen (binnen praktijk Jager van der Kamp).

partners & sportverenigingen

maak een afspraak

Heeft u rugklachten die u belemmeren in uw activiteiten?  Maak nu een afspraak bij Jager van der Kamp Fysiotharepie! Tijdens de intake en eerste behandeling brengen we in kaart wat de oorzaak van uw klachten is, om tot een goed behandelplan te komen.