Schouderklachten Nijmegen: fysiotherapie gespecialiseerd in schouders

Heeft u schouderklachten en bent u woonachtig in Nijmegen of omgeving? En daarom op zoek naar fysiotherapie gespecialiseerd in schouders? Welkom bij Jager Van der Kamp!

Onze praktijk is namelijk lid van het Schoudernetwerk Zuidoost-Nederland. Onze filosofie is dat het behandelen en revalideren van een blessure aan de schouder een individuele en brede aanpak vereist. Om zo een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Op de pagina schouderklachten fysiotherapie leest u meer over onze behandelmethoden

Wij hebben drie vestigingen in Nijmegen en Wijchen. Van daaruit zijn we snel en goed bereikbaar als u in deze plaatsen woont. Of in de omgeving uiteraard zoals Malden of Beuningen.

Ook frozen shoulder fysiotherapie

Een zogenaamde frozen shoulder is een schouderklacht welke gekenmerkt wordt door een sterk afgenomen beweeglijkheid. Ook kan deze klacht vaak lang duren. Deze behandeling bieden wij eveneens.

Contact

Bij ons kunt u binnen 3 dagen een afspraak maken, zodat u snel geholpen kunt worden aan uw schouderklachten. Daarbij kennen wij een behandelplan op maat voor een optimaal resultaat als schouderspecialist. Wilt u direct een afspraak maken of meer informatie? Bel: 024 37 35 698 of mail naar info@jagervanderkamp.nl

B.I.G. geregistreerde schouder fysiotherapeut

Onze therapeuten zijn geregistreerd in het B.I.G. en kwaliteitsregister voor fysiotherapie en manuele therapie. Wij werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Als u een schouderfysiotherapeut te Nijmegen zoekt bent u bij ons dus aan het juiste adres.

schouderklachten fysio nijmegen