Manuele therapie Nijmegen gezocht? Welkom bij Jager Van der Kamp! Wij hebben namelijk drie praktijken in Nijmegen en Wijchen. Van daaruit zijn we snel en goed bereikbaar als u in deze plaatsen woont.

Bij ons kunt u binnen 3 dagen een afspraak maken, zodat u snel geholpen kunt worden aan uw klachten. Daarbij kennen wij een behandelplan op maat voor een optimaal resultaat. Wilt u direct een afspraak maken of meer informatie? Bel: 024 37 35 698 of mail naar info@jagervanderkamp.nl

Werkwijze manueel therapeut

Manuele therapie is van toepassing bij lichamelijke klachten waarbij een verminderde beweeglijkheid het gevolg is. Bijvoorbeeld vanuit het gewricht, zenuwstelsel of bindweefselstructuren. Bekende voorbeelden en toepassingen zijn:

Op de pagina werkwijze manuele therapie leest u meer over onze behandelmethoden

B.I.G. geregistreerde fysiotherapeuten

Onze therapeuten zijn geregistreerd in het B.I.G. en kwaliteitsregister voor fysiotherapie en manuele therapie. Wij werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. Als u een manueel therapeut Nijmegen zoekt bent u bij ons dus aan het juiste adres.

manueel therapeut nijmegen