Kaakfysiotherapie Nijmegen gezocht? Welkom bij Jager Van der Kamp! Wij zijn namelijk hierin gespecialiseerd. Als u kaakklachten heeft kunnen wij u goed en snel van dienst zijn.

Wij hebben drie praktijken voor kaaktherapie (en overige fysiotherapie): een in het centrum van Nijmegen, een in Kerkenbos en een in Wijchen. Wij zijn dan ook goed en snel bereikbaar als u in Nijmegen of omgeving woont. Zowel met de auto als OV. Omdat dit een specialisatie is van ons hebben we ook veel klanten uit andere omliggende plaatsen en regio’s. Denk aan Druten/overig Maas & Waal, Groesbeek, Cuijk/Land van Cuijk en Elst. Ook dan bent u dus aan het juiste adres om uw klachten te verhelpen of verminderen.

Op de pagina kaak- en aangezichtsklachten leest u meer over onze behandelmethoden.

Snel afspraak maken fysio voor kaak

Bij ons kunt u binnen 3 dagen een afspraak maken, zodat u snel geholpen kunt worden aan uw kaakklachten. Daarbij kennen wij een behandelplan op maat voor een optimaal resultaat. Wilt u direct een afspraak maken of meer informatie? Bel: 024 37 35 698 of mail naar info@jagervanderkamp.nl

B.I.G. geregistreerde fysiotherapeuten

Onze kaaktherapeuten zijn geregistreerd in het B.I.G. en kwaliteitsregister voor fysiotherapie en manuele therapie. Wij werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

kaakfysio nijmegen