Fysiotherapie Wijchen gezocht? Welkom bij Jager Van der Kamp! Wij hebben namelijk een praktijk in het Arcus gebouw op de sportcampus. Van daaruit zijn we snel en goed bereikbaar als u in Wijchen woonachtig bent. Of dat nu Wijchen-Zuid, de Saltshof, centrum, Homberg of Alverna is. Bovendien hebben we veel gratis parkeerplaats voor de deur.

Bij ons kunt u binnen 3 dagen een afspraak maken, zodat u snel geholpen kunt worden aan uw klachten. Daarbij kennen wij een behandelplan op maat voor een optimaal resultaat. Wilt u direct een afspraak maken of meer informatie? Bel: 024 37 35 698 of mail naar info@jagervanderkamp.nl

Onze filosofie: actieve revalidatie

Wij hebben er bewust voor gekozen te behandelen door middel van actieve revalidatie. Actieve revalidatie is revalideren door middel van functionele oefeningen en training. Op de pagina werkwijze fysiotherapie leest u meer over onze behandelmethoden.

B.I.G. geregistreerde fysiotherapeuten

Onze therapeuten zijn geregistreerd in het B.I.G. en kwaliteitsregister voor fysiotherapie en manuele therapie. Wij werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

fysio wijchen praktijk
Het team van fysiotherapie Wijchen Jager Van der Kamp