Fysiotherapie Nijmegen

Bent u op zoek naar goede fysiotherapie in Nijmegen? Dan bent u bij Jager van der Kamp aan het goede adres. Met twee locaties in Nijmegen is er altijd een fysiotherapeut voor u beschikbaar. Na een intakegesprek wordt er een behandelplan op maat gemaakt en gaan we samen voor een snel én blijvend resultaat.

Fysiotherapie Nijmegen

Jager van der Kamp fysiotherapie is opgericht door Han Jager en Aswin van der Kamp. Beide hebben fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Hierna hebben zij verschillende paden bewandeld, waardoor zij samen met het team beschikken over verschillende specialisaties om u van uw klachten af te helpen.

Klachten

U kunt bij Jager van der Kamp fysiotherapie in Nijmegen terecht voor schouderklachten, rugklachten, hoofdpijn en kaak- en aangezichtsklachten. Al deze klachten hebben een eigen vorm van behandeling die met u besproken wordt.  

De behandeling

In principe bestaat fysiotherapie uit 3 delen, waarbij wij bewust kiezen voor actieve revalidatie. Met deze vorm van fysiotherapie verhelpen wij verschillende klachten en zorgen wij voor het verbeteren van de mobiliteit, het in stand houden van de mobiliteit en het voorkomen van nieuwe klachten.

De behandeling wordt altijd op maat afgestemd wanneer u voor het eerst in een van onze praktijken binnenkomt. Bij het behandelplan kunt u uit gaan van 1 tot 3 behandelingen per week, afhankelijk van uw klachten.

Onze fysiotherapeuten

Al onze 6 fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het B.I.G. en kwaliteitsregister voor fysiotherapie en manuele therapie. Dagelijks werken zij volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Jager van der Kamp fysiotherapie in Nijmegen

Heeft u klachten die u belemmeren tijdens u dagelijkse activiteiten en wilt u hier snel én blijvend van af? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak!

CONTACT

ADRESSEN

Kerkenbos 1077 | 6546 BB Nijmegen
Navigeer >

Gerard Noodtstraat 119 | 6511 ST Nijmegen
Navigeer >

Campuslaan 14 | 6602 HX Wijchen
Navigeer >

INLOOPSPREEKUUR

Kerkenbos 1077 | 6546 BB Nijmegen
Dinsdag 18:00 – 19:00

Gerard Noodtstraat 119 | 6511 ST Nijmegen
Donderdag 18:00 – 19:00

grote fysiotherapiepraktijk Nijmegen Wijchen

maak een afspraak

Heeft u lichamelijke klachten die u belemmeren in uw activiteiten? Maak nu een afspraak bij Jager van der Kamp Fysiotherapie! Tijdens de intake en eerste behandeling brengen we in kaart wat de oorzaak van uw klachten is, om tot een goed behandelplan te komen.