Fysiotherapie Nijmegen West gezocht? Welkom bij Jager Van der Kamp! Wij hebben namelijk een praktijk te Kerkenbos, dus in de buurt. Van daaruit zijn wij dus snel en goed bereikbaar als u in Nijmegen-West woont, zoals Neerbosch of Hees. Bovendien hebben wij veel gratis parkeerplaats voor de deur.

Binnen 3 dagen kunt u bij ons een afspraak maken. Zodat we u snel kunnen helpen om uw klachten te verminderen of verhelpen. Daarbij kennen wij een behandelplan op maat voor een optimaal resultaat. Wilt u direct een afspraak maken of meer informatie? Bel: 024 37 35 698 of mail naar info@jagervanderkamp.nl

Actieve revalidatie het uitgangspunt

Actieve revalidatie is onze filosofie en basis. Dit is revalideren door middel van functionele oefeningen en training. Op de pagina werkwijze fysiotherapie leest u meer over onze behandelmethoden.

B.I.G. geregistreerde fysiotherapeuten

Onze therapeuten zijn geregistreerd in het B.I.G. en kwaliteitsregister voor fysiotherapie en manuele therapie. Wij werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

fysio nijmegen west

Fysiotherapie Nijmegen West in beeld