Fysiotherapie Brakkenstein gezocht? Welkom bij Jager Van der Kamp! Wij hebben een praktijk in het centrum van Nijmegen, te weten in de Gerard Noodtstraat. Van daaruit zijn we dus goed bereikbaar vanuit Brakkenstein. Overigens hebben we ook praktijken in Wijchen en in Kerkenbos.

Snel geholpen: binnen 3 dagen afspraak

Binnen 3 dagen kunt u bij ons een afspraak maken. Zodat u snel geholpen kunt worden aan uw klachten. Wij hebben een behandelplan op maat voor u. Om zo een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Wilt u direct een afspraak maken of meer informatie? Bel: 024 37 35 698 of mail naar info@jagervanderkamp.nl

Actieve revalidatie is onze filosofie en uitgangspunt

Wij behandelen door middel van actieve revalidatie. Daar is door ons bewust voor gekozen. Actieve revalidatie is revalideren door middel van functionele oefeningen en training. Op de pagina werkwijze fysiotherapie leest u meer over onze behandelmethoden.

B.I.G. geregistreerde fysiotherapeuten

Onze therapeuten zijn geregistreerd in het B.I.G. en kwaliteitsregister voor fysiotherapie en manuele therapie. Wij werken conform de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

fysio brakkenstein