Fysiotherapeut Bottendaal Nijmegen gezocht? Welkom bij Jager Van der Kamp! Wij hebben namelijk een praktijk in het centrum van Nijmegen, dus vlakbij Bottendaal. Onze praktijk is namelijk gevestigd in de Gerard Noodtstraat.

Snelle behandeling: binnen 3 dagen afspraak

U snel helpen is ons streven: bij ons kunt u namelijk binnen 3 dagen een afspraak maken. Wij bieden een behandelplan op maat voor u. Om zodoende een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Wilt u direct een afspraak maken of meer informatie? Bel: 024 37 35 698 of mail naar info@jagervanderkamp.nl

Actieve revalidatie staat centraal

Door middel van actieve revalidatie helpen wij u. Dat is een bewuste keuze. Actieve revalidatie is revalideren met functionele oefeningen en training. Om zo de klachten die u heeft zoveel mogelijk te verminderen en reduceren. Op de pagina werkwijze fysiotherapie leest u meer over onze behandelmethoden.

B.I.G. geregistreerde fysiotherapeuten

Onze therapeuten zijn geregistreerd in het B.I.G. en kwaliteitsregister voor fysiotherapie en manuele therapie. Wij werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

fysio bottendaal