Fysio Weezenhof gezocht? Welkom bij Jager Van der Kamp! Wij hebben namelijk een praktijk op bedrijvenpark Kerkenbos. Als u in Weezenhof woonachtig bent zitten we dus in uw nabijheid. Bovendien hebben we veel gratis parkeerplaats voor de deur. Ook in Wijchen en op bedrijvenpark Kerkenbos hebben we overigens praktijken.

Snel geholpen: binnen 3 dagen afspraak

Bij ons kunt u binnen 3 dagen een afspraak maken, zodat u snel geholpen kunt worden aan uw klachten. Daarbij kennen wij een behandelplan op maat voor een optimaal resultaat. Wilt u direct een afspraak maken of meer informatie? Bel: 024 37 35 698 of mail naar info@jagervanderkamp.nl

Actieve revalidatie is het uitgangspunt

Wij behandelen door middel van actieve revalidatie, om u zo goed mogelijk te helpen. Dit is een bewuste keuze en insteek. Actieve revalidatie staat voor revalideren door middel van functionele oefeningen en training. Op de pagina werkwijze fysiotherapie leest u meer over onze behandelmethoden.

B.I.G. geregistreerde fysiotherapeuten

Onze therapeuten zijn geregistreerd in het B.I.G. en kwaliteitsregister voor fysiotherapie en manuele therapie. Wij werken verder conform de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

fysiotherapie weezenhof