Fysio Nijmegen centrum gezocht? Welkom bij Jager Van der Kamp! Wij hebben namelijk een fysiotherapiepraktijk in de Gerard Noodtstraat, hartje Nijmegen. Dus echt om de hoek voor u. Voor goede fysiotherapie hoeft u daarmee niet ver te zoeken.

Snel geholpen: binnen 3 dagen afspraak

Binnen 3 dagen kunt u een afspraak bij ons maken. We kunnen u dus snel helpen uw klachten te verminderen. Wij hebben daartoe een behandelplan op maat voor u. Om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Wilt u direct een afspraak maken of meer informatie over onze behandelingen? Bel: 024 37 35 698 of mail naar info@jagervanderkamp.nl

Focus op actieve revalidatie

Actieve revalidatie om u zo goed mogelijk te helpen is het vertrekpunt en de basis van onze behandelingen. Dat is een bewuste keuze. Actieve revalidatie is revalideren met functionele training en oefeningen. Om zo de klachten zoveel mogelijk te verminderen en reduceren. Op de pagina werkwijze fysiotherapie leest u meer over onze behandelmethoden.

B.I.G. geregistreerde fysiotherapeuten

Onze therapeuten zijn geregistreerd in het B.I.G, evenals in het kwaliteitsregister voor fysiotherapie en manuele therapie. Wij werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

fysiotherapie centrum nijmegen